Algemene informatie

Visie en beleid
Het CGC staat onder zakelijke en artistieke leiding van zangbedrijf Wim Koevoets. Wim is gediplomeerd zangdocent en uitvoerend zanger-gitarist, tevens dirigent en docent van diverse zanggroepen. Het koor biedt zich ook aan voor andere kerken, organisaties en gelegenheden, zoals bijvoorbeeld het Festival Mundial, bruiloften en begrafenissen. Het koor staat open voor iedereen die graag wil zingen, al of niet lid van een kerkgenootschap, maar kandidaten worden wel gescreend op motivatie en zangniveau. Het repertoire is christelijk, met een accent op Amerikaanse en Afrikaanse Gospelmuziek. Alle leden kunnen suggesties voor repertoire aandragen. De uiteindelijke keuze wordt gemaakt door Wim Koevoets. Voor de kerkdiensten wordt het programma ter goedkeuring voorgelegd aan het Pastoraat van de betreffende kerk.

Repetities
De wekelijkse repetities vinden plaats
op woensdagavond van 20.00 u tot 22.00 u
in de Ontmoetingskerk, Diederikdreef 14, Tilburg

De repetities zijn globaal als volgt opgebouwd:
20.00 u stem- en inprovisatie-oefeningen of muziektheorie
20.15 u Repertoire-opbouw
21.00 u korte drinkpauze
21.15 u Repertoire-opbouw

Begeleiding
De instrumentale begeleiding van het koor gebeurt tijdens de repetities in eerste instantie met gitaar door Wim Koevoets zelf. Kort voor optredens zal een begeleidend combo op oproep meerepeteren. Leden daarvan betalen geen contributie, maar worden wel op kwaliteit geselecteerd. Bij uitzondering (bijvoorbeeld media-concerten) worden voor concerten professionals ingehuurd om het combo te completeren.

Zangles
Leden van het koor kunnen individuele zang- en muzieklessen krijgen van Wim Koevoets tegen een gereduceerd tarief. De lessen zullen uitdrukkelijk in verband gebracht worden met hun spirituele interesse. Vanuit het koor zullen allerlei andere activiteiten georganiseerd worden zoals songfestivals en feestavonden. Ook kunnen uit het koor kleinere deelgroepen ontstaan met eigen activiteiten.


Heeft u interesse of wilt u eens een repetitie meemaken, neem dan even contact op met Wim Koevoets, zie gegevens onderaan deze pagina:

Boeken
U kunt ons boeken voor een kerkdienst, festival of elke andere gelegenheid. Dit doen wij in overeenstemming met uw wensen. Een zondagse kerkdienst opluisteren is geheel gratis, omdat wij graag in contact willen komen met verschillende kerken en onze diensten daar willen aanbieden. Aan andere gelegenheden zijn kosten verbonden. Wilt u weten wat u van ons kan verwachten? Neem dan contact op met:

Wim Koevoets
013-4562389
06-40704620
email: wimkoevoets
  Gospel

Populaire posts