woensdag 1 januari 2020

Na 10 jaar
Met een heel nieuw jaar voor ons, hebben we een minder leuk nieuws wat ons koor 'The Colourful Gospel Choir' betreft. We hebben het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in het werven van nieuwe leden om de voortgang van ons koor te verwezenlijken. Helaas is dat niet gelukt. Er gingen nog wat leden weg, er kwamen een paar nieuwe leden bij. Maar uiteindelijk bleven we met té weinig leden over om door te kunnen gaan. We hebben dan ook besloten om na 10 jaar samen te hebben gezongen per 1 januauri van 2020 ons koor op te heffen.
We zijn eind december voor een laatste keer bij elkaar gekomen. Hebben vele mooie herinneringen gedeeld. En hoe spijtig het ook is, deze neemt niemand ons meer af. We hebben 10 jaar lang met ontzettend veel plezier mooie gospelsongs gezongen. Maakten een geweldige ontwikkeling door in het vierstemmig zingen. Altijd vanuit ons hart en ons geloof. Dat blijft ons voor altijd bij. Zingen is iets geweldigs, dus zullen velen van ons dat zeker blijven doen. Alleen niet meer als Colourful Gospel Choir.
We hebben elkaar mooie, kleurrijke waxinehouders gegeven als herinnering aan al die jaren zingen. Met het lied in ons gedachten dat we altijd zo fantastisch gezongen hebben.
I have a light
And it always shine
It shines in the day
It shines in the night
And when dark days come
And the sun isnt bright
I will be shining
For I have a light
Rest ons nog iedereen een gezond en liefdevol nieuw jaar toe te wensen. En wie weet komen we elkaar al zingend op een andere plek weer tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na 10 jaar Met een heel nieuw jaar voor ons, hebben we een minder leuk nieuws wat ons koor 'The Colourful Gospel Choir' betreft....