Algemene informatieThe Colourful Gospel Choir

Is een multicultureel en interkerkelijk koor. Ons koor bestaat momenteel uit een dirigent en 11 enthousiaste mannen en vrouwen uit Tilburg en omstreken. Omdat onze vorige dirigent verhuisd is naar Engeland hebben wij met ingang van 1 september 2018 een nieuwe doorstart gemaakt met een nieuwe dirigent, Werend Berkers. Hij is enthousiast geworden over de wijze waarop wij samen zingen en wil met ons op zoek gaan naar mooie gospelsongs en ons huidige repertoire continueren. Hij heeft er veel zin in om ons vanuit gevoel en creativiteit te begeleiden.

We zingen gospelsongs zonder bladmuziek en krijgen energie van het samen zingen. We zingen vanuit onze overtuiging van het geloof en vanuit ons hart. Hierin onderscheiden we ons. We treden o.a. met regelmaat op in diverse zorginstellingen. Steeds weer ervaren we hoe onze muziek een warme sfeer brengt en hoe  mensen intens genieten van onze liederen.

Boeken

U kunt ons boeken voor een kerkdienst, festival, bruiloft  of een andere gelegenheid. Dit doen wij in overeenstemming met uw wensen. De vergoeding voor een optreden gaat altijd in overleg met u.

Nieuwe leden

Graag zouden wij nieuwe leden verwelkomen. We zijn nu met 3 mannen en 9 vrouwen. Het koor staat open voor iedereen die graag wil zingen. Het repertoire is christelijk, met het accent op Afrikaanse een Amerikaanse gospelmuziek. Alle leden kunnen suggesties aandragen. Met elkaar maken we dan uiteindelijk een keuze.

De repetities zijn 1 x per twee weken op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk, Diederikdreef 14, Tilburg.
Contributie: € 75,00 per half jaar.

We starten met stemoefeningen, daarna repertoireopbouw.
Rond 21.00 uur hebben we een korte drinkpauze.
Om 22.00 uur sluiten we de avond af.

Heeft u interesse om eens een repetitieavond bij te wonen of wilt u een optreden afspreken, neem dan voor verdere informatie contact met ons op.

annerique1981@yahoo.com
06-449 27 592

  Gospel

Na 10 jaar Met een heel nieuw jaar voor ons, hebben we een minder leuk nieuws wat ons koor 'The Colourful Gospel Choir' betreft....